SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

“Devletimiz, yılda iki kez işçi, işçi ve memur emeklisine Bayram İkramiyesi ödüyor.

“Devletimiz, yılda iki kez işçi, işçi ve memur emeklisine Bayram İkramiyesi ödüyor.
Bu haber 29 Mart 2023 - 13:13 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.
Türk Eğitim-Sen Amasya Şube Başkanı Kamil Terzi, “TBMM gündemine getirilecek olan torba kanun düzenlemesinde görevi başındaki memurlara da bayram ikramiyesi verilsin talebinde bulunduk” dedi.
Kamuda bayram ikramiyesi hakkından yararlanamayan tek kesimin memurlar olduğunu kaydeden Terzi, bu durumun adaletsizlik ve ayrımcılık doğurduğuna dikkat çekti.
Ülkemizin ekonomisinin, kamu çalışanlarına da bu ikramiyeyi verecek güçte olduğunu bildiren Terzi, açıklamasında şunları kaydetti:
“Devletimiz, yılda iki kez işçi, işçi ve memur emeklisine Bayram İkramiyesi ödüyor. Kamuda bu haktan mahrum kalan ise yalnızca görevi başındaki memurlarımızdır ki, bu durum da bir ayrımcılık olarak adaletsizliği doğurmuştur. Hiç şüphe yoktur ki, ülkemizin ekonomisi, kamu çalışanlarına da bu ikramiyeyi verecek güçtedir. Türkiye Kamu-Sen olarak diyoruz ki; önümüzdeki hafta TBMM gündemine getirilecek torba kanun düzenlemesiyle, epeydir gecikmiş olan MEMURA BAYRAM İKRAMİYESİ artık hayata geçirilsin.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA