SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Zeynep Ateş CHP 28. Dönem milletvekili aday adaylığını açıkladı

Zeynep Ateş CHP 28. Dönem milletvekili aday adaylığını açıkladı
Bu haber 30 Mart 2023 - 11:00 'de eklendi ve 94 views kez görüntülendi.
Zeynep Ateş aday adaylığı açıklamasında,
“Değerli İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, kadın ve gençlik kollarımız, sivil toplum kuruluşlarının değerli başkan ve yöneticileri, değerli örgütüm ve yol arkadaşlarım, değerli basın ve beni her zaman destekleyip yanımda olan ailem hoş geldiniz.
Beni bu onurlu günümde yalnız bırakmadığınız ve heyecanıma ortak olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.
Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak, Amasya’mıza ülkeme hizmet etmek için TBMM 28. dönem Amasya Milletvekili aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.
Merzifon’da doğumluyum.
İlk, orta ve lise eğitimimi Merzifon’da tamamlayıp ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesinde Kimya Mühendisliği eğitimi aldım ve Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldum. ODTÜ’de öğrenci iken girdiğim Maliye Bakanlığının açtığı sınavı kazandım. Amasya Vergi Dairesinde 30 yıl çalışarak emekli oldum.
Şu anda da İl Kadın Kolları Başkanı olarak görevimi sürdürmekteyim.
Evliyim. Üç çocuk annesiyim.. Asker bir babanın kızı olarak vatanına bağlı Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan bir Cumhuriyet kadını olarak , bu kazanımlarımızı sonsuza kadar korumaya söz veriyorum.
Merzifonun kızı, Göynüceğin gelini, Amasyanın ablasıyım.
İçinizden biriyim, her zaman örgütümle, halkımız ile CHP çatısı altında olacağım. Karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunarak sizi dinleyecek çözümler bulacağız. Bizim buluşma yerimiz CHP çatısı altıdır.
Hiçbir gencimizin umutlarını kaybetmeden hak ettiği geleceği yaşaması için çalışacağıma , Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğļu’nun da dediği gibi hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyorum.
Hakkın, hukukun, adaletin sağlandığı ve hepimizin eşit, özgür, tok, güvende olduğu bir düzeni hep birlikte inşa edeceğiz.
Özgür basın, özgür düşünce ve özgür bir toplum için korku imparatorluğuna son vereceğiz.
Kadın erkek eşitliğinde maalesef sınıfta kaldık. Kadın cinayetleri durmak bilmiyor. Bir gecede iptal ettikleri İstanbul Sözleşmesi’ni iktidarımızın ilk 24 saatinde yürürlüğe geri koyacağımıza söz veriyoruz.
Bunları da toplumsal cinsiyet eşitliği için mücadele eden kadınlar ve eşitlikçi erkekler ile birlikte başaracağız.
Tarımda ve hayvancılık da yaşadığınız sorunları Ekonomide sosyal adaletsizliği, eğitimdeki sorunları, işsizliği,
Emeklinin ve emekçinin hak mücadelesini, doğayla ilgili sorunlarımızı biliyorum .
Çözümlerimiz Ortak politikalar mutabakat metninde yer alıyor. Bu çerçevede sorunları çözmek mücadele edeceğime söz veriyorum.
Nazım Hikmet’in dediği gibi
Yeşile düşman,
ağaca düşman,
ormana düşman
insana düşman , bu iktidarı 14 Mayıs Anneler gününde vereceğimiz oylarla göndermeye hazır mıyız?
15 Mayıs sabahı bahar gelecek, pırıl pırıl bir güneş doğacak…
Cumhuriyetimizin 100.yılında Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak , laik, demokratik çağdaş, hak hukuk adalet içinde bir ülkeyi hep birlikte inşa etmek için başlıyor muyuz…
Bunu kadınlar gençler ve eşitlikçi erkeklerle birlikte başaracağız.
Sana söz… ülkemize baharlar gelecek…
Emeğimiz, yüreğimizle çıktığımız bu yolda Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmaya ve bu ülkeye baharı tekrar getirmeye var mısınız?
“Yolumuz açık ve aydınlık olsun.”
Sevgi ve saygılar…”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA