SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa
Akhisar Antalyaspor Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Çaykurrizespor Eskişehirspor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Mersin idman yurdu Osmanlıspor Sivasspor Trabzonspor

HENTBOL TAKIMIMIZ MYK MAÇINA KENETLENDİ

HENTBOL TAKIMIMIZ MYK MAÇINA KENETLENDİ
Bu haber 09 Şubat 2018 - 11:43 'de eklendi ve 1.042 views kez görüntülendi.

Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi 17. Hafta mücadelesinde 11 Şubat 2018 Pazar günü Saat 14.00 te Gümüşhacıköy Spor Salonu nda MYK Hentbol SK ile karşılaşacak olan Merzifon Belediyespor hentbol takımımız zorlu maça kenetlendi.

Her iki takım açısından Süper Lig te alt sıraları ilgilendiren mücadelede Merzifon Belediyespor hentbol takımımız taraftar desteği ile galip gelmek istiyor.

Hentbolseverleri ve hemşehrilerimizi bu zorlu mücadelede takımımıza destek olmak için Gümüşhacıköy Spor Salonu na bekliyoruz. Karşılaşma için Merzifon Belediye Hizmet Binası önünden saat 13.30 da ücretsiz olarak araç kaldırılacaktır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA