SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Bitkin bir halde bulmuştu, El bebek gül bebek besliyor.

Bitkin bir halde bulmuştu, El bebek gül bebek  besliyor.
Bu haber 19 Ocak 2023 - 10:27 'de eklendi ve 99 views kez görüntülendi.

Taşova ilçemizin Geydoğan köyünden mobilya ustası Ferhat Altınöz, arazide bitap  bir şekilde bulduğu sincaba işyerinde el bebek gül bebek  bakıyor. Ferhat usta, “Lokum” adını verdiği ve atölyenin maskotu haline gelen sincabını itinayla besliyor.

Bundan 40 gün önce bulduğu sevimli sincap yavrusunu  kurda kuşa yem olmaması ve bakıma muhtaç olduğu için sahiplenen 40 yaşındaki Altınöz, “Lokum” ismini verdiği minik misafirine kafes yaptı. Fındık ve ceviz yiyerek beslenen sincap, sevimli hareketleriyle çevredeki esnafın ve müşterilerin de ilgisini çekti. Evladı gibi gördüğü sincabını kış mevsimi sonrası doğaya salmayı düşündüğünü söyleyen Altınöz, “Ölmek üzereydi, çok hasta vaziyetteydi. Biz buna sahip çıktık. Marangoz olduğum için bir kafes yaptım ve kendisine bakıyorum”  şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA