SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

SULUOVA MÜFTÜLÜĞÜ 40 VAKİT NAMAZI CAMİDE KILAN ÇOCUKLARI ÖDÜLLENDRİDİ

SULUOVA MÜFTÜLÜĞÜ 40 VAKİT NAMAZI CAMİDE KILAN ÇOCUKLARI ÖDÜLLENDRİDİ
Bu haber 29 Kasım 2022 - 17:22 'de eklendi ve 102 views kez görüntülendi.

-2022-2023 eğitim-öğretim yılının bir haftalık 1. Dönem Ara Tatilinde Suluova İlçe Müftülüğü tarafından 14-22 Kasım tarihleri arasında ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik başlatılan “Tatilde Camideyiz” projesine katılarak 40 vakit namazın tamamında camilerde cemaat ile namazlarını eda eden ortaokul ve lise öğrencileri İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya tarafından harçlıkla ödüllendirildi.Bir haftalık 1. Dönem Ara Tatilinde Ortaokul ve lise öğrencilerine “cami vakti” diye çağrıda bulunan İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, “Öğrencilerimizin cemaat ile namaz kılmalarını teşvik etmek ve öğrencilerimizin cemaate katılımlarını sağlamak amacıyla başlattığımız projemize öğrencilerimiz ilgi göstermesinden memnunuz. Hepsinden Allah razı olsun. Projemize katılan ve ara vermeden 40 vakit namazlarını camide cemaatle kılan öğrencilerimize, projemize hassasiyet göstererek destek veren kıymetli ailelerimize ve Camii görevlilerimize çok teşekkür ederiz. Camilerimize gelerek camilerimizi neşelendiren öğrencilerimize tebrik edip hayatlarında başarılar diledi.” Dedi.
Müftü Sıtkı Kaya, projeye katılım gösteren öğrencileri harçlıklarla ödüllendirerek teşekkür etti. 40 Vakit namazı camilerde cemaate katılarak tamamlayamayan öğrencilere ayrıca camii görevlileri tarafından da çeşitli hediyeler verildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA