SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

ÜŞÜYEN ÇOCUK KALMASIN

ÜŞÜYEN ÇOCUK KALMASIN
Bu haber 27 Aralık 2022 - 11:34 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.
Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Kadın ve Gençlik Kolları ve TDV gönüllüleri tarafından yürütülen ”Kış Bayramı ” ve “İlmek İlmek İyilik” kampanyası kapsamında Amasya’da bulunan her kesimden ihtiyaç sahibi çocuklara hayırseverlerin desteği ile “1 Mont 1 Bot” ve atkı bere hediye edildi.
Sultan II Bayezid Külliyesi avlusunda bulunan Diyanet Kitap Kafe’de yapılan hediye dağıtımında çocukların yüzlerindeki tebessüm ile herkesin yüreği ısındı.
Dağıtım programına Amasya Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı, İl Müftüsü Durmuş Ayvaz’ın eşi Şükriye Ayvaz, TDV Kadın ve Gençlik Kolları ve TDV gönüllüsü kadınlar katıldı.
Çocukların mutluluğuna şahitlik eden Esra Masatlı Türkiye Diyanet Vakfı Kadın ve Gençlik Kollarına ve gönüllü insanlara bu anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür etti.
İhtiyaç sahibi vatandaşlar da hediyelerden dolayı İl Müftülüğüne ve TDV Amasya Şubesine teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA