SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

YENİ YIL HAZIRLIKLARI BAŞLADI

YENİ YIL HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Bu haber 26 Aralık 2022 - 14:20 'de eklendi ve 79 views kez görüntülendi.
Yeni yılın yaklaşmasıyla Amasya’da ki mağazalarda da yeni yıl hazırlıkları başladı.
Amasya’da kolye, toka, bileklik, küpe, yüzük, gibi birçok takı hizmetinin yanında özel tasarım kıyafetler de sunan Acun Livam takı mağazası yeni yıl için hazırlanmaya başladı. Vitrinlerini şimdiden süsleyen Acun Livam mağaza sahibi Keziban Özcan yeni yıl şıklığı hakkında bilgiler verdi.
Acun Livam’ın sahibi Keziban Özcan “Yeni yıla Acun Livam olarak mağazamızda hazırlandık. Mağazamızda yeni yıl kıyafetleri, aksesuarları, yeni yıl hediyeleri mevcut. Son yıllarda bayanlar yeni yıla daha hevesle hazırlanmaya başladı. Eğlence sektöründe kadınlar artık kıyafet, takı konusunda daha hassasiyet göstermeye başladı. Bundan sonra da erkekler artık daha çok hassasiyet göstererek kadınlar için takı alışverişi yapmaya daha çok başladı. Yılbaşı hediyesi olarak daha çok takı tercih ediliyor.
Mağazamızda tasarımı bize ait olan özel kıyafetler de yer almakta. Biz müşterimize alacağı kıyafete uygun takı seçiminde de yardımcı oluyoruz. Mağazamızda ki kıyafetlerimize uygun takılarımız da mevcut. İnsanlar artık korona dönemindeki evde kalma pozisyonundan kaynaklı artık iyice sıkılmış durumdalar. Geçen sene kısıtlamalar sebebiyle kutlanamayan yılbaşından sonra 2023 yılbaşını insanlar iple çeker oldu. İnsanlar pandemi sonrası yeni eğlence ortamı arayarak, kendilerine daha çok bakar oldu, kadınlar artık kendilerine daha çok özen göstermeye başladı. Bir bayan olarak hem kendi adıma çok memnunum hem de sektör adına memnunum. Biz mağaza olarak bu yılbaşında renk olarak moru tercih ettik. Yılbaşı konseptlerimizde mor rengi kullandık. Yılbaşı denilince akla kırmızı renk gelir ama mora doğru yaptığımız yumuşak geçişimiz de çok güzel oldu. Yılbaşı gecesi takı olarak kar tanesi figürlü takılar yılbaşı gecesinin baş tacı olacak. Yeni bir yılın geldiğini hissettirecek, kar beyazını yansıtacak, kar tanesi figürlü küpe, kolye veya bilekliklerle zarifliğinizi ve şıklığınızı yansıtabilirsiniz.” Dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA