SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

AMASYA İÇİN ÇAL

AMASYA İÇİN ÇAL
Bu haber 20 Mayıs 2019 - 14:23 'de eklendi ve 1.420 views kez görüntülendi.

“Selvi Boylum Al Yazmalım” müziğini birden fazla enstrümanla çalan “Amasya İçin Çal” topluluğu Amasya Üniversitesi ve Amasya’nın tarihi yerlerinde çekim yaptılar. Çekimlere katılan Rektör Prof. Dr. Metin Orbay shaker ve chimes çalarak topluluğa destek verdi. Çekimlerde ayrıca bağlama, gitar, flüt gibi birçok enstrüman kullanıldı. Merzifon Sınav Koleji müzik korosundaki öğrenciler de enstrümanlarıyla çekimlere renk kattılar.

Proje koordinatörü Merzifon Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Emin Akın, “Kendi imkanlarımızla ve Rektörümüz Metin Orbay’ın desteğiyle uzun süredir yaptığımız çalışmalar sona erdi. Bu çalışma ile hem Amasya ilini hem de üniversitemizi tanıtmayı amaçladık. Bu projeyi gerçekleştirmemizde bize destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay’a ve diğer ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çekimlerde bağlama çalan Buğra Gökçe’nin trafik kazasında yaşamını yitirdiğini belirten Proje Koordinatörü Akın, “Umarım kendi enstrümanıyla çaldığı sesle birlikte genç arkadaşımızın ruhunu da yaşatıyoruzdur” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA