SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

“ÜRETENDEN TÜKETENE” SLOGANIYLA KESİMLERE DEVAM

“ÜRETENDEN TÜKETENE” SLOGANIYLA KESİMLERE DEVAM
Bu haber 28 Mart 2019 - 13:05 'de eklendi ve 456 views kez görüntülendi.

Merkezi Merzifon’da bulunan Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üye işletmelerinde doğan ve büyütülen sağlıklı erkek danalarını üretenden tüketene sloganıyla kesimlerine devam ediyor.
Kesime gönderilen hayvanlar önce üye işletmelerinde birliğin veteriner hekimleri gözetimi altında seçilerek sağlık taraması yapıldıktan sonra kesimhanelere gönderiliyor. Hayvanlar Limuzin, Angus, Simental, Montbeliarde, Montofon ve Charolais besi ırklarından seçiliyor.
Yapılan kesimler hakkında bilgi veren Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Veteriner Hekimi Okan Oyan; “Üreticinin köyü, işletme numarası, ismi; hayvanın yaşı ve kulak numarasını ürün barkodlarında belirtilmektedir. 10’ar kilogramlık bloklarda şoklanabilmektedir. Tüm Amesia şubelerimizde raflara yerleşene kadar kontrolleri birliğimiz veteriner hekimleri tarafından sağlanmaktadır.
Birliğimizin amacı, ihtiyaç duyulduğunda üyelerin sadece sütünü almakla kalmayıp, aynı zamanda sağlıklı beslenmiş olan erkek danalarını da kesimi piyasa şartlarının üstü fiyatlarda olmak üzere alarak işlendikten sonra yine birliğimiz bünyesinde “Üretenden Tüketene” sloganıyla 14 Kasım 2011 tarihinde birliğimiz bünyesinde kurulan Amesia Gıda üzerinden satışı yapılarak tüketiciye uygun fiyat ve sağlıklı et almaya olanak sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA