SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Amasya Valisi Masatlı, okullarda korona tedbirlerini inceledi

Amasya Valisi Masatlı, okullarda korona tedbirlerini inceledi
Bu haber 23 Ekim 2020 - 15:36 'de eklendi ve 139 views kez görüntülendi.

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Güzel Sanatlar Lisesi ile Şehit Ferhat Erdin Spor Lisesi’nde korona tedbirlerini inceledi.

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Güzel Sanatlar Lisesi ile Şehit Ferhat Erdin Spor Lisesi’nde korona tedbirlerini inceledi.İncelemeye Amasya Güzel Sanatlar Lisesi ile başlayan Vali Mustafa Masatlı, korona virüs ile mücadele kapsamında maske, mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere alınan tüm tedbirleri yerinde göndü. Güzel Sanatlar Lisesi’nde sınıfları ziyaret eden Vali Masatlı, öğrencilerle sohbet ederek maske, sosyal mesafe ve el hijyenine her zamankinden daha çok dikkat etmeleri gerektiğini de hatırlattı. Müzik atölyelerini de ziyaret eden Vali Masatlı’ya öğrenciler bir müzik dinletisi icra etti.Vali Masatlı öğrencileri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Şehit Ferhat Erdin Spor Lisesi’ni ziyaret ederek korona virüs tedbirleri kapsamında incelemelerde bulunan Vali Masatlı, öğrencilerden sportif faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğrencilere başarılar dileyen Vali Masatlı daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi.Ziyaretlerde İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Coşkun ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA