SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

AMASYA VALİSİ SAYIN DR. OSMAN VAROL İLÇEMİZ HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

AMASYA VALİSİ SAYIN DR. OSMAN VAROL  İLÇEMİZ HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 13 Ocak 2018 - 14:42 'de eklendi ve 668 views kez görüntülendi.
Amasya Valisi Sayın Dr. Osman VAROL, İlçemiz Huzurevini ziyaret ederek, Huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutladı. Huzurevi ziyaretlerinde Amasya Valisi Sayın Osman VAROL’a İlçemiz Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE ve Belediye Başkanı Alp KARGI  eşlik etti.
Ziyarette huzurevi sakinleriyle sohbet eden ve anılarını dinleyen Valimiz, büyüklerimizin yeni yıllarını kutladı. Yaşlılarımıza sahip çıkarak onların hayır dualarını almanın geleneklerimizdeki ve dinimizdeki önemine dikkat çeken Valimiz, “Bizleri büyüten, belli noktalara gelmemiz için karşılıksız çaba gösteren devletimize, milletimize hizmet etmiş büyüklerimiz, yaşlılık dönemlerinde her türlü ilgiyi hak ediyor. Her zaman onların yanında olacağız, onları asla yalnız bırakmayacağız. Halkımızdan isteğimiz zaman zaman buraları ziyaret ederek büyüklerimizle vakit geçirip onlarla ilgilenmeleridir.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA