SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Amasya’da Siyasi İttifak: Tevhide Ilkim Arpacıoğlu, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Ortak Adayı Olarak Belirlendi

Amasya’da Siyasi İttifak: Tevhide Ilkim Arpacıoğlu, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Ortak Adayı Olarak Belirlendi
Bu haber 03 Şubat 2024 - 13:17 'de eklendi ve 110 views kez görüntülendi.

Amasya’da siyasi sahne, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin ortak adayı Tevhide Ilkim Arpacıoğlu’nun tanıtımı ile çalkalanıyor. Gelecek Partisi Amasya İl Başkanı Ali Kurt ve Arpacıoğlu, basın mensuplarıyla buluşarak seçim stratejilerini paylaştı.
Ortak Aday Stratejileri
Ali Kurt, toplantıda yaptığı konuşmada, Gelecek Partisi’nin ve Saadet Partisi’nin birleşik gücüyle Amasya’ya hizmet etmeyi amaçladıklarını belirtti. “Tevhide Ilkim Arpacıoğlu, ortak adayımız ve birlikte Amasya’nın geleceğini inşa edeceğiz” diyen Kurt, ortak projeler ve stratejiler hakkında detaylı bilgiler verdi.
Tevhide Ilkim Arpacıoğlu, ortak aday olarak seçim kampanyasına dair hedeflerini paylaştı. “Amacımız, Amasya’nın ihtiyaçlarına odaklanmak ve ortak bir vizyonla hareket etmek. Partiler arası işbirliği, şehrimizin güçlenmesine katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.
Halkın Talepleri ve Beklentileri
Toplantıda, Amasya halkının beklenti ve talepleri de ele alındı. Kurt ve Arpacıoğlu, şeffaf bir yönetim anlayışı ve katılımcı bir yönetim vaat ederek, Amasya’nın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşacaklarını dile getirdi.
Amasya’da Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin ortak adayı Tevhide Ilkim Arpacıoğlu, Ali Kurt’un ev sahipliğinde basın mensuplarıyla buluştu. Ortak hedefler ve seçim stratejileri açıklandı.
Amasya, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Ortak Aday, Tevhide Ilkim Arpacıoğlu, Ali Kurt, Seçim Stratejisi, Siyasi Gelişmeler

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA