SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

ATSO Aylık Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

ATSO Aylık Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Bu haber 27 Şubat 2024 - 11:08 'de eklendi ve 70 views kez görüntülendi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen aylık olağan meclis toplantısı, Meclis üyelerinin katılımıyla ATSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Güçyetmez Başkanlığında Toplantı Gerçekleştirildi

Toplantının başkanlığını ATSO Meclis Başkanı Nureddin Güçyetmez yaptı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç da toplantıda hazır bulundu.

Faaliyetler ve Gündemdeki Konular İstişare Edildi

Toplantıda, odanın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında detaylı bilgi verildi. Ayrıca, mevcut gündem maddeleri üzerinde üyeler arasında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Kırlangıç Teşekkürlerini İletti

Başkan Kırlangıç, toplantının sonunda yaptığı açıklamada, tüm Meclis üyelerine katılımları ve katkıları için teşekkür etti.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen aylık olağan meclis toplantısında, faaliyetler ve gündemdeki konular ele alındı. Başkan Kırlangıç, tüm Meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.

ATSO, Amasya, Nureddin Güçyetmez, Murat Kırlangıç, meclis toplantısı, istişare

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA