SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

BAŞKAN SARI’DAN GAZETECİLERLE SORU CEVAP ETKİNLİĞİ

BAŞKAN SARI’DAN GAZETECİLERLE SORU CEVAP ETKİNLİĞİ
Bu haber 12 Ağustos 2020 - 10:57 'de eklendi ve 164 views kez görüntülendi.

Başkan Sarı, canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, şehrin geleceğini yakından ilgilendiren projelerin son durumunu canlı yayında açıkladı.

Şehzadeler gezi yolunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizesinde düzenlenen ‘Mehmet Sarı ile Yerel Gündem programında şehrin Yerel ve Ulusal basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hemşehrilerinin çalışmalar hakkında aydınlanmalarını sağladı. Başkan Sarı, Nasıl bir Amasya planlanıyor? İmar uygulamalarında sürpriz olacak mı? Teleferik ve otel projelerinde durum nedir? Gibi konu başlıklarının yer aldığı soruları şeffaf bir şekilde cevaplayarak, tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

Canlı yayından ve programa katılan vatandaşlarında sordukları soruları cevaplayan Sarı, “Hem program yerinde, hem de sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip ederek, destek veren tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum “ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA