SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Belediyeden Hacılar Meydanı’na su tahsilat veznesi

Belediyeden Hacılar Meydanı’na su tahsilat veznesi
Bu haber 01 Eylül 2020 - 10:00 'de eklendi ve 168 views kez görüntülendi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın talimatları ile mahalle sakinlerinin istediği su tahsilat veznesi hizmet vermeye başladı.

Amasya Belediyesi, Hacılar Meydanı Mahallesi sakinlerinin isteklerine cevap vermek adına, mahalle halkının faydalanabileceği, Su Tahsilat Veznesini hizmete açtı.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın direktifleri ‘Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu’ düşüncesiyle hizmetlere devem edeceklerini söyleyen Ruhsat ve Denetim Müdürü Keriman Kutsal; “Üretken belediyecilik ve adil hizmet anlayışı ile hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için, Hacılar Meyanı mahallemizde açılan su tahsilat büromuza ilaveten, her bölgemize ulaşabilecek mobil tahsilat veznemizi de halkımızın hizmetine sunduk. Mobil veznemizin ayağınıza kadar gelmesi için artık bir telefonunuz yeterli olacaktır. Amasya’mıza hayırlı olsun” dedi.

Hacılar Meydanı Mahallesi sakinlerinden Hatice Sezer ise Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “İsteğimiz geri çevrilmedi, artık belediyemize çok kolay ulaşıp, sorunlarımızı çözüme kavuşturuyoruz. Belediyeye başkanımıza ulaşmak çok kolay, Allah razı olsun hepsinden” dediV

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA