SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

BİZİM VATANIMIZ, BAYRAĞIMIZ, MUKADDES DEĞERLERİMİZ, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DURUŞUMUZ HER ZAMAN BELLİDİR. BUNU ASLA KİMSEYE SORGULATMAYIZ

BİZİM VATANIMIZ, BAYRAĞIMIZ, MUKADDES DEĞERLERİMİZ, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DURUŞUMUZ HER ZAMAN BELLİDİR. BUNU ASLA KİMSEYE SORGULATMAYIZ
Bu haber 15 Şubat 2018 - 13:39 'de eklendi ve 1.872 views kez görüntülendi.

   Ülkemizin içinde bulunduğu sınır harekatı “Zeytin Dalı” Operasyonu sırasında 11 şehidimiz varken geçtiğimiz Cumartesi akşamı Belediyemiz olarak Gençlik Korosu Konserimizi iptal etmediğimiz konusunda kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan haberler yapılmıştır. Eleştiriye her zaman saygı duyduğumuzu dile getiriyoruz ancak bizim vatan, millet sevgimizle, şehitlerimize olan saygımızla ilgili yapılan bu yanlış, çirkin söylemlere de cevap vermek zorundayız.

   Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana manevi değerlerimize karşı değişmeyen duruşumuzu, hassasiyetimizi herkes biliyor. 10 Şubat akşamı 19.30 da gerçekleştirdiğimiz Belediye Konservatuvarı Modern Müzik Gençlik Korosu Konserimiz esnasında hiçbir şekilde şehitlerimizle ilgili bir bilgimiz olmamıştır. Konser başladıktan sonra saat 20.00 ye doğru şehitlerimizin haberleri ajans kanallarına, sosyal medyaya düşmeye başlamıştır. Değil konser yapmak konser esnasında bu acı olayla ilgili en küçük bir duyum alsak dahi konseri ortasında iptal ederdik. Kaldı ki daha önceleri Merzifonlu bir şehidimiz olması ihtimali karşısında bile Merzifon Haftası etkinliklerimizin tamamını, yağlı güreş etkinliklerimizi, açılış programlarımızı, konserlerimizi defalarca iptal ettik. Vatanımızın bağımsızlığı konusunda birlik beraberliğimizi daima artırmaya çalıştık. Milli, dini bayramlarımızı kutlarkenki beraberliğimizi, şehitlerimizi uğurlarkenki bütünlüğümüzü ve Merzifon Belediyesinin bu tablodaki yeri ve rolünü herkes çok iyi biliyor.

Aynı gazetenin ilk sayfasında 11 şehidimiz için, doğru olmayan ifadelerle Merzifon Belediyesi Konseri eleştirilirken iç sayfalarda, 2 şehidimiz varken yapılan konser için “Amasya Belediyesinden Muhteşem Konser” başlığı atılıyorsa bu haberleri samimiyetsizlikle adlandırmak ve farklı bir amaçla yapıldığına dair bazı anlamlar yüklemek bizim en doğal hakkımız. Şehit sayısına göre haber yapılmaz, sayıya göre acının dozu artıp azalmaz. Biz dün neysek oyuz. Vatan, bayrak sevgimiz, şehitlerimize olan saygımız, vatanımızın bütünlüğüne yapılacak saldırılara karşı duruşumuz hep aynıydı, bundan sonra da kuşkusuz öyle olacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA