SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

GÖNLÜMÜZ, YÜREĞİMİZ VE KAPIMIZ ÖĞRETMENLERİMİZE 365 GÜN AÇIK

GÖNLÜMÜZ, YÜREĞİMİZ VE KAPIMIZ ÖĞRETMENLERİMİZE 365 GÜN AÇIK
Bu haber 26 Kasım 2022 - 12:51 'de eklendi ve 123 views kez görüntülendi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, okullara bir ziyaret gerçekleştirerek, geleceğin temellerini oluşturan öğretmenlerin özel gününü kutladı. Türkiye genelinde olduğu gibi Amasya’da da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli programlarla kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderlik yaptığı kutsal mesleği onurla devam ettiren öğretmenleri görev yaptıkları okullarında ziyaret eden Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, özel günlerini kutlayarak, kendilerine hediye takdiminde bulundu.

‘ZOR ZAMANLARIMIZDA ELİMİZDEN TUTAN BİR ÖĞRETMENİMİZ MUHAKKAK VARDIR’
Göreve geldiği günden bugüne kadar eğitim-öğretime katkı sunmak ve okullara elinden gelen her türlü desteği yapabilmek için çalıştığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı konuşmasında şunları kaydetti;“Şüphesiz hayatta her meslek önemlidir, kıymetlidir, saygıdeğerdir. Ancak pek az meslek öğretmenlik kadar insanda derin izler bırakır. Hepimizin hayatına dokunan, bize yol gösteren, zor zamanlarımızda elimizden tutan bir
öğretmenimiz muhakkak vardır. Bugün hangi konumda olursak olalım her birimiz üzerimizde hakkı olan bu hocalarımızı sevgiyle, saygıyla hatırlıyoruz. Bizleri ve evlatlarımızı şefkatle sabırla yetiştirdikleri için, bize rehberlik ettikleri için minnettarız. ‘’Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” buyuran bir medeniyetin mensupları olarak, ne yaparsak yapalım öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyeceğimizin farkındayız. İnsan yetiştirmek, aynı zamanda bir medeniyet, bir kültür inşasıdır ve bu meslek ömrünü öğrenmeye, öğretmeye, vatanına, milletine, değerlerine bağlı nitelikli nesiller yetiştirmeye adamış bir meslektir. Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı gün vesilesiyle tüm öğretmenlerimize tüm Amasyalılarımız adına teşekkürlerimi sunduğumu belirtmek istiyorum. Ayrıca görevi başında şehit olanlar, kazalarda yitirdiklerimiz başta olmak üzere dar-ül bekaya uğurladığımız tüm öğretmenlerimizi, eğitim-öğretim camiamızın güzide neferlerini burada tekrar rahmetle yâd ediyorum. Ahdevefamız daimdir, üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerime saygılarımı sunuyor, hayatta olanların tek-tek ellerinden öpüyorum. Ebedi âleme irtihal etmiş olanlara da rahmet diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA