SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

İYİ PARTİ’DEN YENİ REKLAM FİLMİ “SAYGILI TÜRKİYE İÇİN TARİHİ SEN YAZ, MEMLEKETE BAHAR GELSİN!”

İYİ PARTİ’DEN YENİ REKLAM FİLMİ “SAYGILI TÜRKİYE İÇİN TARİHİ SEN YAZ, MEMLEKETE BAHAR GELSİN!”
Bu haber 12 Mayıs 2023 - 10:36 'de eklendi ve 173 views kez görüntülendi.

İYİ Parti 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik seçim kampanyasına yönelik yeni bir video serisine başladı.
İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in İYİ Parti seçim beyannamesinde açıkladığı “Yaşatan Türkiye” için toplumsal sözleşmede; “adil, nitelikli, güçlü ve saygılı Türkiye” başlıklarından “Saygılı Türkiye” vizyonuna işaret edilen video;
“Saygılı Türkiye için 14 Mayıs’ta vur mührü #sesgelsin! Tarihi sen yaz, memlekete bahar gelsin!” notuyla İYİ Parti’nin resmî hesaplarından paylaşıldı.

14 Mayıs seçim gününün yansıtıldığı videoda, yaşlı bir amcanın seçim kabininde İYİ Parti’ye oy verirken ki durumu mizahi bir şekilde işlendi. Oy kullandıktan sonra ise 21 yıllık Ak Parti iktidarından kurtulmanın verdiği huzur ve mutluluk yansıtıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA