SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Kadına Şiddete Karşı Tişörtlü Farkındalık

Kadına Şiddete Karşı Tişörtlü Farkındalık
Bu haber 08 Eylül 2020 - 11:56 'de eklendi ve 160 views kez görüntülendi.

Amasya’nın Suluova ilçesinde bir işletme sahibi kadına şiddete karşı farkındalık oluşturmak için personellerinin tek tip giysilerinin arkasına ve önüne “Kadına şiddete hayır” yazdırdı.

Amasya’nın Suluova ilçesinde bir işletme sahibi kadına şiddete karşı farkındalık oluşturmak için personellerinin tek tip giysilerinin arkasına ve önüne “Kadına şiddete hayır” yazdırdı. Müşterilerine bu şekilde hizmet eden garsonları gören vatandaşlar da uygulamadan gayet memnun.Nevin İldeş, “Çok güzel bir uygulama yapılmış, işletme sahibine de teşekkür ediyoruz bu konuda duyarlı olduğu için. Biz de ‘kadına şiddete hayır’ diyoruz” dedi.İşletme sahibi Aslan İldeş, “Kadına şiddete duyarsız kalmak istemedik. Duyarlı olalım istedik, kadınlar bir çiçektir. Şiddete hayır” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA