SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

KOPARAN, “TAZE KAN OLMAYA TALİBİZ”

KOPARAN, “TAZE KAN OLMAYA TALİBİZ”
Bu haber 21 Haziran 2018 - 15:19 'de eklendi ve 766 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merzifon İlçe Teşkilatı Merzifon Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanlığını ziyaret ederek oda başkanlarıyla görüştü. Oda başkanlarına hitap eden CHP İlçe Başkanı Hasan Koparan, “Biz CHP olarak değişimde fayda vardır diyerek memlekete taze kan olmaya talibiz” dedi.

CHP Merzifon İlçe Başkanı Hasan Koparan ve yönetim kurulu üyeleri Merzifon Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanlığını ziyaret ederek oda başkanlarıyla görüştü. Görüşmede oda başkanlarına seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Koparan, “Biz CHP olarak değişimde fayda vardır diyerek memlekete taze kan olmaya talibiz” ifadelerini kullandı.

Mevcut iktidarın bu güne kadar doğru yanlış bir çok uygulaması olduğunu ve artık yorulduklarını ifade eden İlçe Başkanı Koparan, “Mevkiler ve koltuklar gelip geçicidir. Bunun yanında değişimde, gelişme vardır diye düşünüyorum. Biz CHP olarak değişimde fayda vardır diyerek memlekete taze kan olmaya talibiz. Mevcut hükümetimiz 16 yıldır iktidarda. Ben yoruldular diye düşünüyorum. Artık yoruldular diye düşünüyorum. Sayın cumhurbaşkanımız tarafından ortaya konan projelerde stadyum, park ve kıraathanelerden bahsediliyor. Biz inanıyoruz ki istihdam sağlayacak projelere imza atılması gerekmektedir. Katma değer üretecek faaliyetlere ihtiyacımız vardır. En önemlisi fabrikalar kurmamız gerekiyor. Bunu yanında çiftçiye ve köylüye gereken değerin verilmesi gerektiğine inanıyorum. Önceleri çiftçiler ürünlerini sattıktan sonra büyük bir alım gücüne sahip olurlardı. Şimdilerde çiftçilik para etmiyor. Çiftçilerimiz mahsullerini satamadıkları için dökmek zorunda kalıyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA