SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

MERZİFON 5. ANA JET ÜS KOMUTANLIĞI BAŞKA GÖREVLERE ATANAN PERSONELİ İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLEDİ

MERZİFON 5. ANA JET ÜS KOMUTANLIĞI BAŞKA GÖREVLERE ATANAN PERSONELİ İÇİN VEDA PROGRAMI DÜZENLEDİ
Bu haber 23 Haziran 2018 - 9:24 'de eklendi ve 915 views kez görüntülendi.
Valimiz Dr. Osman VAROL Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan atama sebebiyle ayrılacak olan personel için düzenlenen programa katıldı.
Programda Valimiz’in yanı sıra 5. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Özkan Edip AKGÜLAY,  Merzifon Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE, İl Jandarma Komutanı Albay Selami AKŞİT ve askeri personel bulundu.
5. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Özkan Edip AKGÜLAY açılış konuşmasında aralarından ayrılan personele hizmetlerinden ötürü vatanımız ve milletimiz adına teşekkürlerini iletti ve başarılarının devamını diledi.
Ardından Valimiz Dr. Osman VAROL, 5. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Özkan Edip AKGÜLAY ve Merzifon Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE tayini çıkan personele plaket ve hediyelerini takdim ettiler.
Program kokteylin ardından son buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA