SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

MHP AMASYA BAŞKANI YETİK’İN MUTLU GÜNÜ

MHP AMASYA BAŞKANI YETİK’İN MUTLU GÜNÜ
Bu haber 17 Ağustos 2020 - 12:47 'de eklendi ve 144 views kez görüntülendi.

Sarı, MHP Merkez İlçe Başkanı Yetik’i mutlu gününde yalnız bırakmadı
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Yetik’in düğün merasimine katılarak, mutlu gününü paylaştı.

MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Yetik’in mutlu gününü ortak olan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Nikahlarını kıydığı çiftine sağlıklı, mutlu bir ömür diledi. Başkan Sarı, gençlerin yuvalarından huzurun, yüzlerinden tebessümün eksik olmaması temennisinde bulundu. Yetik’in nikah şahitleri arasında MHP Amasya İl Başkanı Şuayip Ak da yer aldı. Düğüne ayrıca, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çoban ve Hasan Şahin, Göynücek Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan, İlçe Başkanları, Belediye Birim Müdürleri, MHP İl ve Merkez İlçe yönetimi ve davetliler katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA