SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

ÖĞRENCİLERİMİZ EĞİTİMLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORLAR

ÖĞRENCİLERİMİZ EĞİTİMLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORLAR
Bu haber 03 Şubat 2018 - 12:07 'de eklendi ve 588 views kez görüntülendi.

Prof. Dr. A.Haluk Özen Bilgi ve Öğrenme Merkezine gelen Gazi Üniversitesi eczacılık bölümü 4. sınıf öğrencimiz Abdulbaki e-portal eğitimlerinden Ulusal Açık Ders Malzemeleri eğitimi, 3D tasarım, Açık Eğitim Kaynakları eğitimlerini tamamlayıp Bilge İş portalına üye oldu.

   Atatürk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 3.sınıf öğrencimiz Abdulsamet Hik Akademi kullanımı eğitimi ve e-portallardan Ulusal Açık Ders Malzemeleri eğitimi aldı.

19 Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencimiz Alper de Khanacademy, Ulusal Açık Ders Malzemeleri eğitimini tamamlayıp Bilge İş (Bilişimle Gelişen İş Dünyası) üyeliğini gerçekleştirdik. Bilge İş e üye olan öğrencilerimiz derslerini tamamladıklarında ODTÜ den sertifikalarını alacaklar. İş başvurularında Özgeçmişlerine (Cv) almış oldukları bu sertifikaları ekleyecekler. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA