SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

VARLIKLARIYLA HAYATIMIZA ANLAM KATAN KADINLARIMIZA MİNNETİMİZ SONSUZDUR

VARLIKLARIYLA HAYATIMIZA ANLAM KATAN KADINLARIMIZA MİNNETİMİZ SONSUZDUR
Bu haber 12 Mart 2018 - 11:07 'de eklendi ve 1.739 views kez görüntülendi.

Evladı, eşi, ailesi, milleti için geçmişten bugüne emsalsiz bir özveriyle emek harcayan; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün büyük eseri Cumhuriyet’imizin getirdiği hak ve özgürlüklerle toplumda hak ettiği değere kavuşan başta Türk Kadınlarımız olmak üzere tüm kadınların “8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ”nü kutluyoruz.

   Saygının, sevginin, kıymetin, nezaketin en büyüğüne layık olan kadınların toplumda ne kadar çok söz sahibi olursa dünyanın o kadar çok yaşanılacak hale geleceğine olan inancımla tüm emekçi kadınlarımıza sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gelecek diliyoruz.

Ayrıca vatan sevgisiyle yaralarına tuz basmaya çalışan, kadın olarak en büyük özverinin sahibi gözü yaşlı şehit annelerimize, şehit eşlerimize, şehit yakınlarımıza sabırlar diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA