SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

65 Bin Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu öğrencileri Yüzbaşı Alper Kalem Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

65 Bin Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu öğrencileri Yüzbaşı Alper Kalem Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.
Bu haber 14 Aralık 2022 - 13:36 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.
Meraklı minikler, Kurabiyeler, Pamuk şekerleri, Gülen yüzler, Tatlı kuzucuklar, Uğur böcekleri, Afacanlar, Yıldızlar, Mucitler sınıfı minik öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şubesi ve Altınokta Körler Derneğini ziyaret ederek engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlarla ilgili olarak bilgi aldılar.
Sordukları sorularla dernek yetkililerinin hayranlığını kazanan minik öğrenciler hem bilgilendiler hem de güzel zaman geçirdiler.
Karşılıklı soru cevap şeklinde sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette, konuklarını kapıda karşılayan ve büyük bir misafirperverlik örneği gösteren Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şube Başkanı Emine Hicin Arslan ve Altınokta Körler Derneği Başkanı Musa Demiryarar, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Hicin Arslan ve Demiryarar gerçeklen ziyaretle ilgili olarak, “Yarınlarımızın sahibi bu minik öğrencilerimizle dolu dolu sohbet ettik. Kendilerine ikramlarda bulunduk. Minik öğrencilerimize derneğimizi tanıtarak, amacı ve çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Engellilerin günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yolları hakkında karşılıklı görüşler belirttik. Çocuklarımızın engelli arkadaşları ya da engelli büyüklerine karşı davranışlarında yapılan yanlışlar ve doğru davranış şekillerini ortaya çıkarmak amaçlı karşılıklı soru cevap şeklinde sohbet ettik. Ziyaretimize her bakımdan hazırlıklı geldikleri anlaşılan küçük öğrencilerimizden aldığımız cevaplardan sonra yarınlarımıza daha bir umutla bakar olduk” dediler.
65 Bin Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şube Başkanı Emine Hicin Arslan ve Altınokta Körler Derneği Başkanı Musa Demiryarar’a ev sahipliği ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA