SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

AK Parti Merzifon’da Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

AK Parti Merzifon’da Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi
Bu haber 03 Mayıs 2024 - 16:10 'de eklendi ve 140 views kez görüntülendi.

Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde AK Parti Teşkilatı, ilçedeki köy ve mahalle muhtarları ile il ve ilçe kamu kurum idarecilerini bir araya getirerek bir çalıştay ve istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya, AK Parti Amasya Milletvekilleri Av. Haluk İpek ve Hasan Çilez, AK Parti İl Başkanı Ekrem Toto, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Abdullah Şahinoğlu, Kadın Kolları Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik, İl Genel Meclis Başkanı Zeki Eraslan, Merzifon köy ve mahalle muhtarları ile Amasya ve Merzifon’daki kamu kurum idarecileri katıldı.

Toplantıda, köy ve mahalle muhtarları sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilgili kurum müdürlerine iletti. Ardından çözüm önerileri dinlendi ve çözümler için belirli bir süre belirlendi. Daha sonra yapılacak toplantılarda alınan kararlar değerlendirilecek.

AK Parti Amasya Milletvekili Av. Haluk İpek, toplantıyla ilgili olarak, “Muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek sorunları masaya yatırdık. Bu toplantılarla Amasya’nın tüm ilçe ve köylerindeki taleplere karşılık vermeyi hedefliyoruz. Katkı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Milletvekili Hasan Çilez ise, “Muhtarlarımızın talep ve görüşlerini dinleyerek kurum yetkililerimizden bilgi aldık. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederim” diye konuştu. İl Başkanı Ekrem Toto ise, “Tüm ilçe ve köylerdeki talep ve önerilere daha iyi karşılık verebilmek için düzenlediğimiz toplantılar kapsamında, muhtarlarımızın ve kurum müdürlerimizin katıldığı bu istişare toplantısında talepleri dinledik. Merzifon’a katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA