SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Amasya’da Doktor ve Hastanın Arasında Kapı Çalma Olayı: Arbede Yaşandı

Amasya’da Doktor ve Hastanın Arasında Kapı Çalma Olayı: Arbede Yaşandı
Bu haber 03 Mayıs 2024 - 16:03 'de eklendi ve 134 views kez görüntülendi.

Amasya’da bir doktor, hastanın kapıyı sert çalması üzerine ayağı alçılı ve koltuk değnekli hastanın üzerine yürüdü, ardından aralarında arbede yaşandı. Olay, Pazartesi günü Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ortopedi polikliniğinde meydana geldi.

Kısa bir süre önce ayağı kırılan bir hasta, kontrol için hastaneye geldi. Ancak uzun süre beklemesine rağmen muayene olamayan hasta, ağrılarının artmasıyla doktorun kapısını sertçe çaldı. Bu durum, hastanın kapıyı sertçe vurduğunu iddia eden asistan doktor M.Ö. ile hasta arasında tartışma başlattı. Tartışma, doktorun hastaya öfkelenip “Seni doğduğuna pişman ederim bak, sen benim kim olduğumu biliyor musun lan?” şeklindeki sözleriyle devam etti ve ardından doktor hastanın üzerine yürüdü. Olay, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Ancak tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı belirtildi. Doktorun olay sonrasında hastaneden ayrıldığı ve tepkiler üzerine yeniden hastaneye geldiği iddia edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA