SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

AMASYA BELEDİYE KONSERVATUARI TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLENDİ.

AMASYA BELEDİYE KONSERVATUARI TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLENDİ.
Bu haber 27 Aralık 2022 - 11:09 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.
Amasya Belediyesi hizmet binası Şehzade salonunda düzenlenen konsere Ak Parti Amasya milletvekili Mustafa, Levent Karahocagil, Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
Mutlu Bir Şehir Ancak Mutlu İnsanlarla Mümkün
Konserde konuşma yapan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Amasya’mızın eğlenmeye ihtiyacı var. Amasya müzikle iç içe bir şehir. Mutlu bir şehir ancak mutlu insanlarla mümkün. Belediye konservatuarımızın hazırladığı Türk Sanat müziği konserinde her zaman olduğu gibi yine beraberiz. Diyorlardı bundan 50-60 yıl öncesinde her evden musiki sesi gelirdi. Kimisi söyleyenler, kimisi bu işi yapanlar, kimisi beste yazanlar her evde bir musiki vardı. Bildiğim kadarıyla da ilk musiki cemiyeti Amasya’mızda kurulmuş. Amasya’mızın eğlenmek, gülmek hep hakkı olduğunu geldiğimiz gün beyan ettik. Geldiğimiz gün dedik ki Amasya’yı huzurlu ve mutlu kılabilmek için elimizden gelen tüm özveriyi hemşerilerimizin huzuru noktasında, hemşerilerimizin birlik beraberlik noktasında harcayacağımızı söyledik. Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konserlerde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve etkinliklerimize yoğun ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Birbirinden eşsiz eserlerin seslendirildiği gece de Başkan Mehmet Sarı’da şarkılara eşlik ederken, Amasya’da Türk Sanat Müziği ziyafeti yaşandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA