SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

AMASYA BELEDİYESİ’NDEN OTİZMLİ ÇOCUKLARA ANLAMLI PROJE

AMASYA BELEDİYESİ’NDEN OTİZMLİ ÇOCUKLARA ANLAMLI PROJE
Bu haber 02 Mart 2023 - 10:26 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.
Amasya Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında bulunan, herkes için “ulaşılabilirlik” ve “fırsat eşitliği” gözeterek adımları atılan, otizmli çocukların misafir edileceği ve kısa süre içerisinde faaliyete geçmeye hazırlanan merkezin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.
“BU PROJEYE BAŞKA BİR GÖZLE BAKIYORUZ”
Yapımı büyük ölçüde tamamlanan otizm merkezini yakın zamanda faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı;
Sosyal belediyecilik anlayışımız ile hayata geçireceğimiz bu projemizde, otizmli çocuklarımızın eğlenecekleri, spor yapabilecekleri, sosyalleşebilecekleri bir merkez yapmak hedefindeyiz. Önceliğimiz, ihtiyaç halinde ailelerin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri korunaklı bir ortam sağlamak. Oluşturacağımız uzman kadromuz ve özel eğitim programıyla, otizmli evlatlarımıza öz bakım ve yaşam becerisi kazandırılması konusunda destek olacağız. Merkezimize misafir olan çocuklarımız çeşitli sporların yanı sıra sosyal aktivite programlarına da dahil olacaklar. Hayata geçirdiğimiz projeler arasında en çok önem verdiklerimden biri olan otizm merkezine başka bir gözle bakıyorum. Çünkü bu proje kararı almama vesile olan bir evladımızın bana olan sevgisini sarılmasını ve annesine sözlerini kalbimize nakşettik.
‘’OTİZMLİ EVLATLARIMIZ MEHMET AMCALARININ MİSAFİRİ OLACAKLAR’’
Hizmet ederken en çok çocuklardan enerji alıyorum. Bu duygu bana çok derin şeyler hissettiriyor. Başkan amcaları olarak onlara hizmet etmek ancak bu güzel duygularımı ifade etmeme vesile olan bir yol olabilir. Otizmli evlatlarımız Mehmet Amca’larının misafiri oldukça, onlar ve aileleri için bir nebze de olsa bir şeyler yapabilmiş olmanın huzurunu yaşayacağım. ”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA