SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

AMASYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ/TMY İŞÇİ ALIMINDA NOTER KURASINA KATILACAKLAR HAKKINDA DUYURUDA BULUNDU.

AMASYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ/TMY İŞÇİ ALIMINDA NOTER KURASINA KATILACAKLAR HAKKINDA DUYURUDA BULUNDU.
Bu haber 21 Aralık 2022 - 15:17 'de eklendi ve 81 views kez görüntülendi.
Amasya Orman Bölge Müdürlüğü Engelli ve Eski Hükümlü/TMY İşçi Alımında Noter kurasına katılacaklar hakkında duyuruda bulundu.
Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işyerlerine 6 adet Engelli İşçi, 2 adet Eski Hükümlü/TMY statüsünde işçi olmak üzere toplamda 8 adet daimi işçi alımı yapılacak.
Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Ostim Hizmet Merkezi tarafından Çorum ve Tokat Orman Bölge Müdürlükleri için yapılacak olan Engelli ve Eski Hükümlü işçi alımı kura çekilişleri Amasya Orman Bölge Müdürlüğünde yapılacak.
Yapılan başvurulardan talep edilen kontenjan sayısının 4 katı kadar asil ve 4 katı kadar yedek aday Noter huzurunda 22/12/2022 Perşembe günü saat 09:30’da Amasya Orman Bölge Müdürlüğü Kirazlı Dere Mah. Mehmet Varinli Cad. No:102 Merkez/AMASYA (Amasya Orman Bölge Müdürlüğü Merkezinde) adresinde çekilecek kura ile belirlenecek. Başvuru sayısı talep edilen işgücü sayısının 4 katını geçmeyen pozisyonlar için noter kurası çekilmeyecek.
“Öncelikli Olanlardan Kuraya Katılacaklar” talep edilen işgücü sayısının 4 katından az olması halinde kuraya tabi tutulmayacaklar. Noter kurasından çıkan asil ve yedek adaylar Bölge Müdürlüğü web sayfasında duyurulacak olan tarih aralığında evrak teslimi yapacaklar.
Adaylar Amasya Orman Bölge Müdürlüğünde noter huzurunda yapılacak olan kura çekimine katılım sağlayabilecekler.
Noter huzurunda çekilen kura sonuçları 26/12/2022 tarihine kadar Bölge Müdürlüğünün https://amasyaobm.ogm.gov.tr web sayfasında ilan edilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA