SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

CUMHURBAŞKANLIĞI HEYETİ AMASYA BELEDİYESİ’NİN MİSAFİRİ

CUMHURBAŞKANLIĞI HEYETİ AMASYA BELEDİYESİ’NİN MİSAFİRİ
Bu haber 29 Aralık 2022 - 10:53 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu, Başkan Vekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe önderliğinde 10 kişilik bir heyetle Amasya Belediyesi ile birlikte sürdürülecek 3 günlük bir program için şehrimizde misafir edilecek.

 

Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe, Kurul Üyeleri; Oktay Saral, Prof. Dr. Tarhan Oktay, Prof. Dr. Lütfü Akça, Dr. Hayri Baraçlı, Dr. Mehmet Karabay, Asım Aykan, Fazlı Kılıç, Tuna Koç ve Cem Gökmen Gökçe’den oluşan 10 kişilik heyet, 28-29-30 Aralık tarihleri arasında 3 gün boyunca Amasya Belediyesi ile birlikte çeşitli faaliyetler sürdürecek. Heyet, belediyenin hayata geçirdiği projeler ve şehrin tarihi ve turistlik bölgelerine de ziyaretler gerçekleştirecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA