SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

DEPREMZEDE KADINLAR UNUTULMADI

DEPREMZEDE KADINLAR UNUTULMADI
Bu haber 09 Mart 2023 - 15:40 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

Deprem bölgesinden Amasya’ya gelerek Sultan Bayezid yurdunda kalan 47 kadın için 8 Mart Dünya Kadınlar günü programı düzenlendi.

Amasya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün düzenlediği programa Amasya Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı da katıldı. Masatlı, depremzede kadınlarla tek tek ilgilendi, karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Esra Masatlı, “Bugün burada 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlamak için buradayız. Depremzede vatandaşlarımızla birlikte buruk bir kadınlar günü yaşıyoruz.Devletimiz çok güçlü, inanıyoruz ki bu yaraları hep birlikte, dayanışma ruhu ile saracağız. Allah’ım bir daha böyle acılar göstermesin ülkemize. Yanlarındayız, ihtiyaçlarını sormak için buradayız. Ben buradan Amasya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze de ayrıca teşekkür ediyorum böyle bir etkinliği düzenlediği için.”

Kahramanmaraş Elbistan’dan gelen depremzede kadınlardan Kübra Bulut, “Anlatılacak gibi değil, Allahım kimseye yaşatmasın. Yer ayağımızın altından kaydı gitti, çocuklarla nasıl dışarı kaçtığımızı can havliyle bilemedik. Kaynanam kayınbabam da vardı onlarla birlikte kaldık. Tüm dünya kadınlarının kadınlar gününü kutluyorum. Allahım, böyle yaşamasak daha iyiydi olurdu ama rabbim böyle nasip etmiş. İnşallah bir daha böyle yaşamayız. Bütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun.” diye konuştu.

Program sonunda Gençlik Merkezi gönüllüleri ve liderleri de depremzede kadınlara karanfil dağıttı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA