SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

DEVLET DESTEKLERİ VE YATIRIM TEŞVİKLERİ EĞİTİMİ

DEVLET DESTEKLERİ VE YATIRIM TEŞVİKLERİ EĞİTİMİ
Bu haber 29 Kasım 2022 - 10:18 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

Amasya Vali Yardımcısı Mustafa Pala Başkanlığında kadın kooperatiflerine yönelik güncel fonlar, devlet destekleri ve yatırım teşvikleri eğitimi düzenlendi.
Vali Yardımcısı Mustafa Pala Başkanlığındaki eğitime Ticaret İl Müdürü Ahmet Akbay, SGK İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel, KOSGEB İl Müdürü Bayram Ali Kukuş, TKDK İl Koordinatörü Cengiz Dikici, OKA İl Koordinatörü, Erdin Güden, İŞKUR İl Müdürü Osman Yılmaz, Tarım İl Müdürlüğü Uzmanları, Kadın Kooperatiflerin Başkanları ve üyeleri katıldı.
Yapılan eğitim ile ilgili olarak , “Valimiz Sn. Mustafa Masatlı’nın Kadın İstihdam Seferberliği meyvelerini vermeye başladı. Valimiz Sn. Mustafa MASATLI 1 olan Kadın Kooperatifi sayısını 11’e çıkardı. Amasya Valiliğimiz tarafından yürütülen DOKAP tarafından desteklenen kadın istihdamını artırmaya ve kadın kooperatiflerimizi desteklemeye yönelik projemiz kapsamında kadın kooperatiflerimize yönelik güncel fonlar, devlet destekleri ve yatırım teşvikleri eğitimi düzenlendi” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA