SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

ESER, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

ESER, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Bu haber 01 Aralık 2022 - 15:33 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

gerçekleştirdik. Amasya İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen 3’üncü olağan genel kurulda mevcut Başkan Hakan Eser güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Merkez İlçe Başkanı Eser konuyla ilgili olarak;”3’ncü olağan kongremizi gerçekleştirdiğimiz Pazar günü yapılan İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde partililerimiz ve delegelerimizin güvenine nail olarak oy çoğunluğuyla tekrar merkez İlçe başkanı olarak görevime devam etmenin sevincini yaşıyorum.

Türk Devletleri teşkilat yapısının en önemli unsuru olan demokrasi bilinciyle; adil, şeffaf ve güvenilir çalışma yapımızı birleştirdiğimiz kongrelerimiz; önümüzdeki süreçte yapılacak olan genel seçimlere giderken bizleri ve teşkilatlarımızı oldukça motive ettiğini görmekteyiz. Bizleri bu süreçte 2 adayla birlikte girdiğimiz seçim süreci boyunca yalnız bırakmayan ve özellikle birlik beraberlik içerisinde dostça yapılan ve yapılmasına vesile olan tüm ekiplere ve ekip arkadaşlarımıza teşekkürü borç bilirim.

Başkanlık yarışı kazananın tek, partimizin kazananının çok olduğu bir seçim

Bundan sonraki, hedef ve gayemiz tek, soracağımız amacın ortak olduğu önümüzdeki genel seçimlerde Amasya da ve ülkemizde partimizi 1. Parti yapacağımız o kutlu güne tüm ilçe ve il teşkilatlarımızla hazırız.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA