SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

KULUP DANIŞMANI VE REHBER ÖĞRETMELERLE BİR ARAYA GELİNDİ

KULUP DANIŞMANI VE REHBER ÖĞRETMELERLE BİR ARAYA GELİNDİ
Bu haber 27 Aralık 2022 - 11:29 'de eklendi ve 102 views kez görüntülendi.
Yeşilay Amasya Şubesi Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilk ve ortaokullarında Yeşilay Kulüplerin kurulması ve aktif hale gelmesi için kulüp danışmanı ve rehber öğretmenlerle bir araya geldi.
Yeşilay Amasya Şube Başkanı Selim Türkmen Yeşilay’ın bağımlılık alanında yapmış olduğu projeler, etkinlikler, farkındalık çalışmaları, önleyici faaliyetler, rehabilitasyon hizmetleri, yarışmalar ve turnuvaları tanıttı.
Daha sonrasında sırasıyla Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tarih Öğretmeni Serdar Yılmaz, Gençlik Komisyonu Başkanı Av.Kadir Durkal, Kadın Komisyonu Başkanı Dyt.Melike Yivli, YEDAM Psikoloğu Eylem Simay Arslan ve Amasya Üniversitesi Genç Yeşilay Kulüp Başkanı Yasin Arkan kendi çalışma alanları hakkında öğretmenlere bilgi verdiler.
Yeşilay Amasya Şube Başkanı Selim Türkmen, “Yeşilay olarak bu faydalı toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Rehberlik Hizmetleri Müdürü Murat Sapanca ‘ya katılım sağlayan değerli öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA