SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

MEHMET SARI YILBAŞI GECESİ GÖREV YAPAN KAMU PERSONELLERİNİ ZİYARET ETTİ

MEHMET SARI YILBAŞI GECESİ GÖREV YAPAN KAMU PERSONELLERİNİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 04 Ocak 2023 - 10:24 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, yeni yılın ilk dakikalarında huzurun ve güvenliğin sağlanması için görevleri başındaki personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Görevi başında olan emniyet, itfaiye, polis noktaları ,Eds binası ve hastane personellerini ziyaret ederek çeşitli ikramlarda bulundu. Ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Sarı acısıyla ve tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti;
“Takvim yapraklarının içerisinde özel günler var. Bu özel günlerden bir tanesine de 31 Aralık’ı, 1 Ocak’a bağlayan gece. Yani yılbaşı. Vatandaşlarımız huzur, sükûnet içerisinde evlerinde televizyonlarının başında veya bir aile ortamında mutluluklarını yaşarken, devletimiz de temel fonksiyonlarını yerine getiriyor. Huzur, sükûnet ve asayiş için jandarma ve emniyet personelimizin faaliyetleri, itfaiye hizmetleri, 112 hizmetleri ve hastanede verilen acil sağlık hizmetleri, her zaman özellikle vatandaşlarımızın dinlendiği vakitlerde çok önemli faaliyetler olarak önümüze gelmiştir. Bizde yılbaşı akşamı itibariyle görevi başında vazifelerini ifa eden arkadaşlarımızı ziyaret ederek, yeni yıllarını tebrik ettik. Böyle bir gecede aileleriyle olmak yerine vatan millet sevgisi ile görevi başında fedakarca çalışan tüm kamu personelimize teşekkürü bir borç biliyorum.
Yeni tecrübeler edindik. Bu tecrübeler ışığında yeni bir yıla giriyoruz. 2023 yılının çok daha iyi, güzel huzurlu ve başarılı geçmesini ümit ediyoruz. Bunun için hep beraber gayret edeceğiz.Millet olarak Türkiye Yüzyılı’na girmenin heyecanı ve mutluluğunu da ayrıca yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin yeni yılını bir kez daha tebrik ediyorum” 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA