SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

MERZİFON SINAV KOLEJİ AMASYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

MERZİFON SINAV KOLEJİ AMASYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
Bu haber 10 Ocak 2023 - 14:37 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

Merzifon Sınav Koleji Fen Lisesi Amasya’da düzenlenen Genç Erkek Basketbol Turnuvasını 3. Olarak tamamladı.

Okul sporları kap-samında Genç Erkek Basketbol Turnuvası kupa töreni Amasya Hamit Kaplan Spor Salonunda gerçekleşti.

Genç Erkekler Basketbol Turnuvasını Amasya Anadolu Lisesi birinci Macit Zeren Fen Lisesi ikinci, Merzifon Özel Sınav Koleji Fen Lisesi üçüncü olarak tamamladı.

Merzifon Sınav Koleji Anadolu Fen Lisesi Basketbol Takımı önce Merzifon Fen Lisesini 73-57 yendi. Ardında da İrfanlı Anadolu Lisesini 80-67 yenerek Merzifon 1.si oldu. Merzifon Özel Sınav Koleji Fen Lisesi Basketbol takımı Amasyadaki basketbol müsabakalarında Merzifon’u temsil etti. Amasya’da Gerçekleşen turnuvayıda üçüncü olarak tamamladı.

Final müsabakalarını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Kamzeli ve Spor Hizmetleri Müdürü Mahmut Albayrak takip ettiler.

Müsabakalar sonunda 1.olan Amasya Anadolu Lisesi öğrencilerimizi tebrik eden il Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu.Tüm takımların yer aldığı fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA