SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

SEBATSPOR İLK DEVREYİ BERABERLİKLE KAPATTI

SEBATSPOR İLK DEVREYİ BERABERLİKLE KAPATTI
Bu haber 28 Aralık 2022 - 10:55 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

Bölgesel Amatör Lig’de Amasya’yı temsil eden Suluova Sebatspor, Ligin ilk sezonunun son maçında Görelespor ile 4-4 berabere kaldı.

Tarihinde ilk defa katıldığı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL Ligi) istikrarlı ilerleyişini sürdüren Suluova Sebatspor, hafta sonu konuk olduğu sahasında konuk ettiği Giresun’un BAL Ligi temsilcilerinden Görelespor ile karşılaştı. Sebatspor evinde oynanan müsabaka 4-4’lük beraberlikle sonlandı. 

Bölgesel Amatör Lig’deki 13’nci müsabakasını oynayan Suluova Sebatspor, Giresun’un BAL Ligi temsilcilerinden Görelespor’u ağırladı. Bölgesel Amatör Lig’in ilk devresinin son müsabakası olan müsabaka çok çekişmeli geçti. Toplam 8 defa filelerin havalandığı maçta, skor sık sık denge değiştirdi.

Suluova Sentetik Çim Saha’da oynanan maçta konuk takım Görelespor, maçın ilk golünü atan taraf oldu. Görelspor formalı Gökhan Dereli’nin 33’üncü dakikada kaydettiği gol, kendisinin, takımının ve maçın ilk golü oldu. Kalesinde gol gören Suluova Sebatspor, bu golden sonra baskı seviyesini bir kademe yukarı çıkardı. Sebatsporlu Emre Altundağ’ın 40’ıncı dakikada kaydettiği gol ile skora yeniden denge geldi. Giresun temsilcisi rakibine baskı kurmak isteyen Sebatspor, 45+1’inci dakikada Selahattin Aktaş’ın golü ile 2-1 öne geçti. Sebatspor’un üstünlüğü uzun sürmedi. Görelespor, 45+3’üncü dakikada Berat Özbek’in golü ile skora yeniden denge getirdi. Dengelerin sık sık değiştiği ilk yarı 2-2 beraberlikle sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısı da ilk yarı kadar çekişmeli geçti. 2’nci devrenin ilk golünü Görelespor oyuncusu Berkay Yılmaz kaydetti. Berkay Yılmaz’ın golü ile Görelespor, Suluova Sebatspor karşısında 3-2 öne geçti. Suluova Sebatspor, skora dengeyi getirecek golü, 74’üncü dakikada Rahmi Özdemir’in kaleyi bulan şutu ile kaydetti. 3-3 olan skor dengesi, 81’inci dakikada Görelesporlu Berat Özbek’in kaydettiği gol ile yeniden bozuldu. Görelespor Sebatspor karşısında 4-3 öne geçti. Maçın son dakikalarında 90+5’te Suluova Sebatspor, Rahmi Özdemir’in ikinci, takımın 4’üncü golü ile skoru 4-4 yaptı. Son dakikalarda gelen bu gol ile maç sonucu skoru da belirlenmiş oldu. Bölgesel Amatör Ligin ilk devresinin son müsabakası Suluova Sebatspor’la Görelespor’un 4-4’lük beraberliği ile sonuçlandı.

Bölgesel Amatör Lig’de 13’nci müsabakasından 4-4’lük skorla ayrılan Suluova Sebatspor, yenilmezlik serisini de 10 maça yükseltmiş oldu. Tarihinde ilk kez yer aldığı BAL Ligi’nde istikrarlı ilerleyişini sürdüren Suluova Sebatspor, Ligde oynadığı 13 maç sonunda, 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Suluova Sebatspor bu galibiyetle puanını 23’e çıkararak BAL Liginde 4’üncü sıradaki yerini korudu.

Bölgesel Amatör Ligi, 2022-2023 sezonu boyunca 12 müsabakaya daha çıkacak olan Suluova Sebatspor, Ligin ilk yarısının son maçında da yenilmedi. Devre arasına 10 haftalık yenilmezlik serisi ile giden Suluovalı ekip, ikinci yarı ve gelecek sezonlar için umut verdi.

Bölgesel Amatör Lig’de devre arasına giren Suluova Sebatspor, ikinci devrenin ilk müsabakasının grubun lideri olan Niksar Belediyespor’la yapacak. Sebatspor, Niksar Belediyespor’la BAL Ligi’nin ilk müsabakasında karşılaşmış ve 3-1 mağlup olmuştu. Niksar Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig, 2022-2023 sezonunda çıktığı 13 maçın yalnızca birinde mağlup olması dikkat çekti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA