SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

TENEKE ADAM ÇOCUKLARLA BULUŞTU

TENEKE ADAM ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Bu haber 28 Aralık 2022 - 11:05 'de eklendi ve 93 views kez görüntülendi.

Suluova Belediyesi tarafından çocuklarla buluşturulan “Teneke Adamın Maceraları 1” isimli çocuk tiyatrosuna ilgi yoğun oldu.

Çocuk ve gençlere yönelik hizmetleriyle sık sık gündeme gelen Suluova Belediyesi, Suluovalı çocukları her ay farklı bir tiyatro etkinliğinde buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta sonu “Teneke Adamın Maceraları 1” isimli çocuk tiyatro oyunu ile çocukların karşısına çıkan Suluova Belediyesi, Suluovalı çocuklardan tam not aldı.

Suluova Belediyesi, son günlerde sık sık tekrar ettiği “Kültür Belediyeciliği” kapsamında, belediyenin temel hizmetlerinin yanı sıra kültür ve sanat ihtiyaçlarına da cevap vermeye çalışıyor. Bu kapsamda her ay farklı bir tiyatro oyununu Suluovalı çocuklarla buluşturan Suluova Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu “Teneke Adamın Maceraları 1” isimli çocuk tiyatrosu ile çocukların karşısına çıktı.

Suluova Belediyesi Kültür Merkezinde çocuklar ve aileleri karşısında sahne alan “Teneke Adamın Maceraları 1″ isimli çocuk tiyatro oyunu, 2 seans olarak sahnelendi. ” Teneke Adamın Maceraları 1″ isimli çocuk tiyatrosuna çocukların ilgisi bir hayli yoğun oldu. Suluova Belediyesi Kültür Merkezinde tek bir boş yer bile kalmadı. Tiyatro oyunun sergilendiği Suluova Belediyesi Kültür Merkezinde boş yer bulamayan bazı çocuklar ve aileleri, tiyatro oyununu yere tiyatro salonunun zeminine ve basamaklarına oturarak izledi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA