SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Yeşilay Münazara Eğitim Kampları başlıyor

Yeşilay Münazara Eğitim Kampları başlıyor
Bu haber 19 Ocak 2023 - 10:35 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

Yeşilay Amasya Şube Başkanı Selim Türkmen, “Yeşi-lay Münazara Turnuvası kapsa-mında; katılımcıların gerekli olan temel becerileri kazan-malarını amaçladığımız Müna-zara Eğitim Kampları başlıyor” dedi. Eğitim süreci boyunca eğitmenlerin, katılımcıları programın bir sonraki etabı olan bölge şampiyonalarına hazırlayacaklarını söyleyen Türkmen başvuruların,  https://munazara.yesilay.org.tr/#kayit-formu linkinden yapılacağını ve eğitimlerin ücretsiz olduğunun altını çizdi

Yeşilay Liseler Arası Münazara Turnuvası Nedir?

Yeşilay Liseler Arası Müna-zara Turnuvası, tüm Türkiye-‘deki lise öğrencilerinin parla-menter münazara sistemiyle yarışacağı ulusal bir turnu-vadır. Bu turnuva Münazara Tanıtım Etkinlikleri, Eğitim Kampları, Çevrim içi Ders Modülleri, Bölge Şampiyona-ları ve Türkiye Final Şampi-yonası etaplarından oluşmak-tadır. Münazara Tanıtım Etkin-likleri: Öğret-menlere Yönelik Tanıtım Etkinlikleri ve Öğrencilere Yönelik Tanıtım Etkinlikleri olmak üzere 2 başlıktan oluşmaktadır.1. Öğretmenlere Yönelik Tanıtım Etkinlikleri: Lisede çalışan öğretmenlere yöneliktir. Münazara turnu-vasının detayları ve parla-menter münazaranın formatı anlatılır. 1,5 saatlik çevrim içi oturumlardan oluşmaktadır. 2. Öğrencilere Yönelik Tanıtım Etkinlikleri: Lise öğrencilerine yöneliktir. Öğrencilerden tur-nuva boyunca neler beklen-diği, turnuva adımları ve parla-menter stil münazaranın ne ol-duğu anlatılmaktadır. 1,5 saat-lik çevrim içi oturumlardan oluşmaktadır.Çevrim İçi Münazara Eğitim Kampları: Öğrencilere hem proje tanıtımı hem temel teknik münazara eğitimleri gerçekleştirilir. Hafta sonu (2 gün) boyunca sürmek-tedir. Münazara Modülleri: Kamp eğitimleri ile teknik münazara eğitimlerini alan öğrenciler; turnuva maçlarında karşılarına çıkabilecek hukuk, uluslararası ilişkiler, bağım-lılıkla mücadele gibi içeriklerin de eğitimini görmektedir. 12 dersten oluşmaktadır. Bir ay boyunca (haftada 3 gün) sürmektedir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA