SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

AMASYA İL ÖZEL İDARESİ’NDEN ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK HABER

AMASYA İL ÖZEL İDARESİ’NDEN ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK HABER
Bu haber 30 Mart 2019 - 11:28 'de eklendi ve 477 views kez görüntülendi.

Çocuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda oynamalarını sağlamak adına çocuk oyun parkı bulunmayan merkez ve ilçelerimize bağlı köylerimizde, mevcut öğrenci sayıları dikkate alınarak tamamen Amasya İl Özel İdaresi kaynakları ile 30 adet çocuk oyun parkı kuruluyor.

Öğrencilerin ders aralarında keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturulması amacıyla iki platformlu 3 kaydırak, iki salıncak, tahterevalli ve dönenceden oluşan oyun parkları çocuklarımızın güvenliği düşünülerek zeminleri kum ile kaplanmaktadır.

Amasya İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında 30 adet toplam 1.121.000 TL sözleşme bedeli ile ihalesi yapılan iş kapsamında çocuk oyun parkları montajları yapılmaya başlanmış olup, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kullanımına en kısa sürede sunulacaktır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA