SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

1’nci Erasmus+ Staff Week etkinliği, Amasya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

1’nci Erasmus+ Staff Week etkinliği, Amasya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.
Bu haber 16 Mayıs 2023 - 11:24 'de eklendi ve 168 views kez görüntülendi.
1’nci Erasmus+ Staff Week etkinliği, Amasya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi. 8 farklı ülkeden 21 akademisyenin katılımıyla başarılı bir şekilde tamamlanan etkinlikte, misafirler, 5 gün boyunca her sabah akademik eğitimlerle birlikte çeşitli kültürlerarası paylaşımlarda bulundu.
Etkinlik süresince, katılımcılar Amasya’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezdi. Boraboy Gölü’nde yürüyüş yapma ve piknik yapma imkânı buldu. Ayrıca katılımcılara Kapadokya gezisi fırsatı sağlandı.
Misafirler; dolu dolu geçen her günün ardından teşekkürlerini sunarak ayrıldılar. Bu etkinlik ile misafirlere, hem akademik paylaşımların yapıldığı bir platform sunularak bilgi alışverişi teşvik edildi, hem de Türkiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı sunuldu.
Amasya üniversitesi tarafından bölgede bir ilk olarak ön plana çıkan 1’inci Erasmus+ Staff Week kültürlerarası etkileşimi ve uluslararası işbirliğini sağlamak ve devam ettirmek konusunda Amasya Üniversitesini öne çıkarmıştır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA