SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

3 YILDA 750.000 METREKÜP SU TASARRUFU YAPTIK

3 YILDA 750.000 METREKÜP SU TASARRUFU YAPTIK
Bu haber 05 Şubat 2018 - 11:06 'de eklendi ve 599 views kez görüntülendi.

Her fırsatta ilçemizin en büyük sorununun içme suyu sorunu olduğunu dile getiriyoruz ve bu konuda göreve geldiğimiz günden beri çok ciddi, profesyonel çalışmalar yaptık. Birçok sebeple meydana gelen ve toplamda çok büyük miktarlara ulaşan su kayıp kaçaklarını ( kaçak kullanım değil ) en aza indirebilmek üzere kurduğumuz Su Kayıp Kaçakları Tespit Ekibimiz en son teknolojik araçları kullanarak özveriyle çalışıyorlar.

   Bu ekibimiz tarafından dün gece Işık Sokakta eski kanalizasyon bacası içerisinde ne zamandan beri aktığı belli olmayan temiz su tespit edilmiş, fiziki kayıp ekiplerimiz tarafından bölgede gece dinlemesi yapılmış, Gurbet Sokakta ses alınmıştır. Ardından kazı yapılarak abone bağlantısından eski borunun çürüdüğü ve patlayarak kanalizasyona aktığı görülmüş, tamirat gerçekleştirilerek yıllık 31.535 m3 su kaybının önüne geçilmiştir.

Üç yıldır yapılan çalışmalar neticesinde ilçemizde su kayıplarında 4 düşüş gerçekleşmiş ve yüzdelik oran az gibi görünse de toplamda 750.000 metreküp su tasarrufu sağlanmıştır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA