SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

CHP İL BAŞKANI; “TARIM BAKANI DERHAL İSTİFA ET”

CHP İL BAŞKANI; “TARIM BAKANI DERHAL İSTİFA ET”
Bu haber 27 Mart 2019 - 10:53 'de eklendi ve 444 views kez görüntülendi.

CHP Amasya İl Başkanı Reşat KARAGÖZ, Amasya Taşova İlçemizde partililerine ve halkımıza hitap eden atanmış Tarım Bakanı ( Bekir Pakdemirli ) kendileri gibi düşünmeyen hemşerilerimize “ADİ” diyerek köhne zihniyetini ortaya koymuştur ”dedi. Karagöz konuyla alakalı şu açıklamalarda bulundu; ”Biz Amasya halkı olarak kötü söz sahibinindir diyor ve atanmış bakanı İSTİFAYA davet ediyoruz. Kurtuluş savaşı meşalesinin yakıldığı; “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” diyen şehrimiz tüm Türkiye’ye örnek olmuş saygın bir kenttir. Kişisel hırs, ihtiras ve kendi çıkarlarınız için Yerel Seçimleri, Genel Seçimmiş algısı yaratarak toplumu ayrıştıran, kin ve nefret söylemlerinizle halkımıza hakaret etmekten biran evvel vazgeçin. Bizler adalet içerisinde sevgi, saygı ve barışın egemen olduğu bir Türkiye’de huzur içerisinde kardeşçe yaşamak istiyoruz. Ve… Bunu engellemeye sizin gibi düşünenlerin gücü asla yetmeyecektir. Artık Yeter.
Ülkemizi 17 yıldır siz yönetiyorsunuz. Herkes tarafından kandırıldık yalanları ile halkımızı kandırmaktan vazgeçin artık. Çünkü Ülkemizi artık yönetemiyorsunuz, yaptığınız tek şey YÖNETİLMEK… Halkımızı ayrıştıran ve bölmek isteyenlere karşı gereken cevabı hemşerilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde demokratik yollarla sandıkta en güzel şekilde verecektir.
Ve şunu unutmayın Şehzadeler Şehri Amasya’mızda siz saçmaladınız diye biz birbirimize asla düşman olmayız “dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA