SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsa Köse, güven tazeledi

Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsa Köse, güven tazeledi
Bu haber 25 Ocak 2023 - 12:42 'de eklendi ve 126 views kez görüntülendi.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2021-2022 yılı Olağan Genel Kurul seçimleri Pazar günü saat 11:00’da Ottoman düğün salonunda divan heyetinin seçilmesinden sonra saygı duruşunda bulunulması ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Köse, seçime tek aday olarak katıldı.
Genel kurul seçimlerine Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda Çorum 9. bölge Birliği Başkan Vekili Ahmet Ayoğan ve esnaf vatandaşlar katıldı.
Tekrar Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilip güven tazeleyen Başkan Köse,esnaf arkadaşlarına en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirtti.
Esnaf Ve Sanatkarın Sorunlarına 7 gün 24 saat çözüm bulmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz
Esnafların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya dün olduğu gibi bugünde devam edeceklerini kaydeden Başkan Köse seçim sonrası yapmış olduğu teşekkür konuşmasında; “Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi 2021 Ve 2022 Yılları Olağan Genel Kuruluna katılmanızdan dolayı hepinize teşekkür eder, en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunarım
Yapılacak genel kurulumuzda alınacak kararların basta esnaf ve sanatkarlarımıza, Amasya’mıza devletimize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim.
Bugün varız yarın yok’uz. Bu durum hayatın durduramadığımız akışıdır. Bu hayat akışı içerisinde hakkın rahmetine kavuşan esnaf ve sanatkarlarımız oldu basta rahmetli Hatay Karaman ağabeyimiz olmak üzere bu zamana kadar teşkilatımızda emeği geçmiş tüm yöneticilerimize ve teşkilatımızın varlık sebebi olan esnaf ve sanatkarlarımızdan ebediyete intikal etmiş olanlara cenabı
Allahtan gani gani rahmetler diliyorum.
Şu anda sağlık problemleri olan esnaf ve sanatkarlarımıza da acil şifalar diliyorum gece gündüz demeden işini başında sebatla çalışan siz esnaf ve sanatkarımıza da hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum.
Ülkemiz düzeyinde, illerde, ilçelerde ve beldelerde kurulu küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerinin üye olabildiği kuruluşlar olan esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifleri bugün itibariyle sayıları bine yakın olup, bu kooperatiflerde iki milyona yakın esnaf kayıtlıdır.
Söz konusu bu küçük esnafın finansman ihtiyacını karşılamak amacı ile kurulan Amasya Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimiz 1958 yılında kuruluşundan bugüne kadar her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmuştur özellikle pandemi süreci ve sonrasında olmak üzere her zaman esnaf ve sanatkarlarımızı en zor anlarında desteklemiş ve ülkemiz genelinde kooperatifler içinde her daim üst sıralarda yer almayı başarmıştır.
Esnaf kefalet kooperatifleri gerekli yasal şartları yerine getirmek kaydıyla, esnaf ve sanatkarlarımız kredi desteklerinden faydalanarak üretime istihdama ve yatırıma katkıda bulunsunlar diye kurulmuşlardır.
Bu süreci kesintisiz devam ettirebilmek ve daha çok esnaf arkadaşımıza can suyu olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz göreve geldiğimiz geçen genel kurulda, amacımızın kooperatifimizin ortak sayısını arttırarak günümüz şartlarında kredi desteğini çeşitlendirip esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntılarını bir nebze de olsa hafifletebilmek olduğunu belirtmiştik.
Geçtiğimiz genel kuruldan bu genel kurula kadar temel düsturumuz budur ve bundan sonraki süreçte de devam ettirmek kararlılığındayız bu kararlılık ve inançla, esnaf ve sanatkarın sorunlarına 7 gün 24 saat çözüm bulmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.
Odalarımızda bugüne kadar vermiş olduğumuz hoş görülü anlaşılır şeffaf saygılı hizmet anlayışını, çıkmış olduğumuz bu yolda da arttırarak ortaklarımızla birlikte et ile tırnak misali ayrılmaz ve sıkı bir bağ kurup onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya dün olduğu gibi bugünde devam edeceğiz.
Genel Kurulumuza teşrifleri ve divan başkanlığı görevini üstelenerek bizleri onurlandıran Tokat Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda Çorum 9. bölge Birliği Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Ayoğan’a ve bu genel kurulda aramızda olamayan her daim katkılarını gördüğümüz Çorum 9. Bölge Birliği Başkanı Sayın Vedat Canbek ve bölge birliğimizin tüm yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederken, ayrıca teşkilatımızı sırtında taşıyan emektar birlik, tüm oda ve kooperatif yönetici ve çalışanlarına da teşekkürlerimizi sunuyor, bu duygu ve düşüncelerle hepinizi cenabı Allah’a emanet ediyor saygılarımla selamlıyorum. İşleriniz her daim kolay ve rast gelsin inşallah’diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA