SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

KÖYLER SUYA KAVUŞTU

KÖYLER SUYA KAVUŞTU
Bu haber 17 Mayıs 2019 - 9:43 'de eklendi ve 860 views kez görüntülendi.

Amasya İl Özel İdaresi köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik içme suyuna kavuşması amacıyla içme suyu projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Merzifon İlçesine bağlı Çamlıca-Hacet-Hacıyakup grup köylerimizde yapımı gerçekleştirilen içme suyu tesislerimiz ile vatandaşlarımızın su sıkıntısı giderilmiş oldu.
Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekiplerimiz tarafından yerinde yapılan fizibilite ve analiz çalışmaları sonucunda içme suyu yetersiz hale gelen Çamlıca-Hacet-Hacıyakup grup köylerimizde, yapımı daha önceden gerçekleştirilmiş olan 50 m3’ lük içme suyu deposu ile 30 m3’ lük biriktirme deposunun aktivitesini artırmak maksadıyla suların toplanması hedeflenmiş ve bu doğrultuda drenaj ve kaptaj çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmalar ile içme suları bir yerde toplanmış ve mevcut kaptajdan isale edilerek 30 m3’lük biriktirme deposuna getirilmiştir. İsale edilen su söz konusu biriktirme deposundan da 50 m3’ lük içme suyu deposuna terfii edilerek, içme suyu yetersiz hale gelen Çamlıca-Hacet-Hacıyakup grup köylerimizin suyu yeterli hale getirilerek vatandaşlarımızın kullanımına sunulmuştur.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA