SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

DÜNYACA ÜNLÜ ‘ARTSPOT’ TİYATROCULARI MERZİFON’DA

DÜNYACA ÜNLÜ ‘ARTSPOT’ TİYATROCULARI MERZİFON’DA
Bu haber 26 Mart 2019 - 17:28 'de eklendi ve 1.461 views kez görüntülendi.

Tüm dünyada ilgi ile izlenen televizyon dizilerinin oyuncularından kurulu ”ArtSpot” tiyatro ekibi, ” Galileo” isimli İngilizce tiyatro gösterisini sergilemek üzere Merzifon Sınav Kolejinin daveti ile ilçeye gelip, Sınav Koleji öğrencileri ile buluştu.
Akademik başarılarının yanı sıra, kültürel faaliyetlerinin de önemine değinen Merzifon Sınav Koleji Okul Müdürü Hasan Hüseyin Aydın şöyle devam etti; ”Merzifon’da ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz. Yine bir ilke imza atarak eğitsel İngilizce tiyatro oyununu Merzifon’umuz ile buluşturduk. Yabancı dil ağırlıklı bir okul olduğumuzdan dolayı, öğrencilerimiz oyunu anlamakta hiçbir zorluk çekmeden, ilgi ile izlediler ve çok beğendiler. Soru-Cevap bölümünde öğrencilerimizin oyuncular ile diyalogları tiyatro ekibini şaşırttı. Oyuncular, öğrencilerimizin İngilizce konuşabilme yetenekleri karşısında, hayranlıklarını gizleyemediler. İldeki hatta bölgedeki akademik başarımız tartışılmazdır, sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz ise hayranlıkla takip edilmektedir. Önümüzdeki yıllarda akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecektir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA