SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

ALP KARGI MAZBATASINI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINDAN ALDI

ALP KARGI MAZBATASINI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINDAN ALDI
Bu haber 06 Nisan 2019 - 12:43 'de eklendi ve 1.142 views kez görüntülendi.

CHP Belediye Başkan adayı olarak girdiği 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini tekrar kazanan Alp Kargı, mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına geldi.
Merzifon Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen törende konuşan Kargı, seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, seçimlerin kazasız belasız bitmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra Merzifon Belediye Başkanlığı’na yaklaşık 33 gündür vekâlet eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak’tan görevi devralan Kargı, “Bir dönemi bitirdik. İkinci dönemde daha iyi çalışacağız diyorum. Görevi böyle almakta nasipte varmış” dedi.
Atak ise, “Bende evinize tekrar ‘hoş geldiniz’ diyorum. Bu 5 yıl Cumhuriyetimizin ilklerinin yaşanacağı bir dönem olacak. ”diye konuştu. Konuşmaların ardından Atak’tan Kargı’ya Türk bayrağı, Kur’an-ı Kerim ve belediye mührü takdim edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA