SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

MHP İL MECLİS ÜYESİ AYKUT ERHAN MAZBATASINI ALDI

MHP İL MECLİS ÜYESİ AYKUT ERHAN MAZBATASINI ALDI
Bu haber 06 Nisan 2019 - 15:15 'de eklendi ve 690 views kez görüntülendi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Meclis üyeliğine seçilen Aykut Erhan mazbatasını dün aldı.
MHP Merzifon Belediye Meclis Üyesi Aykut Erhan dün Adliye’ye gelerek Kıdemli Hakim Hakan Bakım’dan 5 yıl süre ile görev yapacağı Belediye Meclis Üyesi mazbatasını teslim aldı. Erhan mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyeliği mazbatamızı Allah’ın izni ile teslim aldık. Rabbim utandırmasın. Allah’a ve Merzifonlu hemşehrilerimize mahcup etmesin İnşallah. Memleketim için hayırlı kararlara imza atmayı, hayırsız olanlara da dik durmayı nasip etsin. Tüm Ülkücü camiaya, vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA