SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

AMASYA YENİ YILA TUĞBA ÖZERK İLE MERHABA DEDİ

AMASYA YENİ YILA TUĞBA ÖZERK İLE MERHABA DEDİ
Bu haber 03 Ocak 2023 - 10:01 'de eklendi ve 79 views kez görüntülendi.
Amasyalılar ünlü şarkıcı Tuğba Özerk’in birbirinden güzel parçaları ile yeni yıla merhaba dediler.
Konserde öğrenci evlerinde yaşayan üniversitelilere seslenen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, onların doğalgaz ve su faturalarını ödeyeceklerini açıkladığı vaadiyle coşkunun katlanmasını sağladı. Amasya Belediyesi’nin Yavuz Selim Meydanında düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendiren Tuğba Özerk, 2023 yılına sahnede girerek halkın yeni yılını kutladı. Havai fişek gösterisiyle sona eren konserde sevilen sanatçıya çiçek ile hediye veren Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, yeni yılın huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
‘HER ŞEY SİZİN MUTLULUĞUNUZ İÇİN’
Göreve geldiği günden bu yana gençlere yönelik güzel etkinlikler düzenleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı coşkulu kalabalığa seslenirken şunları kaydetti;
“Bu fani bir gün olur gider, ama önemli olan gönüllerde kalabilmek, dostlarla gençlerle beraber olmak sevdayı beraber paylaşmak her güzelliği beraber yaşamak. Benim her zaman söylediğim bir sözüm var Amasya’yı seveni Amasya’nın ırmağının akışını seyredip de gönlü huşu bulan herkesi ayrı ayrı seviyorum. Ve ardından şunu ekliyorum sev Amasya’yı sevsin seni Amasyalı. Şunu ifade etmek istiyorum bu güzel geceye katılım sağlayan üniversiteli evlatlarımızı program sonunda belediyemizin otobüsleri ücretsiz hepinizi yurtlarınıza bırakacaklar ve sizler için yurtlarınızdan bizzat izinlerinizi aldım. Ailelerinizden uzak olduğunuz bu güzel gecede sizlerin emniyeti ve mutluluğu bizim önceliğimizdir. Görevde olduğumuz bu 4 senemizin 2 senesi virüs belası ile geçse de o günlerin acısını en güzel şekilde sizlerle çıkartacağımıza inanıyorum ve sizlere her ay konser sözümü buradan belirtmek istiyorum. Sevgili gençler siz bizimle beraber olup bu yolu beraber yürüdüğümüz müddetçe her şey sizlerin isteği doğrultusunda ilerleyecek. Önümüzdeki senelerde bu eğlencelerimizin bir bölümünü Ferhat ile Şirin’in mezarının bulunduğu 400 dönümlük araziye çok güzel bir eğlence merkezi hazırlıyoruz. Çok güzel zamanlar geçirip mutlu bir yaşam süreceğiniz alanlar hazırlıyorum. Teleferik merkezimizin ihalesini yaptık ve 12 Haziran’da inşallah başlatacağız. O 400 dönümlük arazinin 200 dönümü teleferik olurken diğer 200 dönüm ise bahsettiğim eğlence merkezlerine ait olan yeşillendireceğimiz ve Amasya’mızın akciğeri olacak alan olarak ayırdık. Her şey sizin mutluluğunuz için. Bu gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül dost ister, sohbet ister muhabbet ister, yarenlik ister. Siz kabul ettiğiniz sürece ben size yarenlik edeceğim” dedi.
‘2023, TÜRK MİLLETİNİN, TÜRK CUMHURİYETİNİN YILI OLACAK’
100. Yılı kutlanacak 2023 yılının Türk milletinin, Türk Cumhuriyetinin yılı olacağını söyleyen Başkan Sarı konuşmasının devamında;
“Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılında temennimiz, bu yılın Türk milletinin Türk Cumhuriyetinin yılı olmasıdır. Bu şehir cumhuriyetin doğum belgesinin yazıldığı yerdir. Sizler bize bu cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal’in yolundan giden güzel gençler, O’nun yol bekçileri. Sizlere emanet edilen değerlere ve bu memlekete en güzel şekilde sahip çıkacağınıza inanıyorum. Bizler bu ülke için savaşıp da geri dönmeyi düşünmeyenlerin torunlarıyız. Bu geceyi sizlerle beraber karşılamanın mutluluğunu onurunu gururunu hep beraber yaşıyoruz. 2023’ü karşılayacağımız bu güzel gecede misafir ettiğimiz, sesiyle gönüllere taht kurmuş olan Tuğba Özerk Hanımefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz iyi ki varsınız yeni yılda sizlere sağlık sıhhat mutluluk diliyorum Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA